Kamperen in 2022? Niet alleen de woningtrends veranderen, maar ook de camping trends! Geef je kampeerplek wat sfeer en een stijlvolle touch. Bekijk hieronder de verschillende kampeerstijlen en laat je inspireren.

Industrial

Dé trend van het jaar: een industrieel interieur. Je kunt het kenmerken aan de stalen deuren, grote fabriekslampen en betonnen materialen. Wanneer je voor de industrial collectie gaat kies je voor een wat stoerdere stijl. Wat helemaal trending is? Ga voor mat zwart of goud servies en bestek. Ook op de camping mag je stijlvol uitbakken.

Wist je dat: de Industrial collectie is gebaseerd op de fabrieksgebouwen uit de 19e en 20e eeuw?

   

Urban Outdoor

Ga voor de Urban Outdoor collectie als je van de combinatie van bamboe en grijze aluminium materialen houdt. Ook kenmerken de Urban Outdoor meubels zich aan de beige en grijs tinten en zwart wit motieven. De tuin en het balkon worden steeds meer als verlengstuk gebruikt van de woonkamer. Dit betekent natuurlijk ook dat deze stijlvoller worden aangekleed. Ook op de camping vinden mensen het steeds belangrijker om gezelligheid mee te nemen. Zo krijg je echt een glamping gevoel! Kun je niet kiezen? Gebruik ze dan voor zowel binnen als buiten.

      

Traditioneel

Ben je meer van de traditionele kampeerstijl? Neem dan is een kijkje in het Bo-Camp kampeer assortiment. De kracht van Bo-Camp is de comfort, gemak en compactheid. De kleuren die worden gebruikt zijn klassieker vergeleken met de collecties die hierboven zijn besproken. Zo komen de grijs tinten en blauw gestreepte meubels veel terug. Inspiratie nodig? Dek je tafel bijvoorbeeld met het Old Dutch servies en kleed je kampeerplek aan met een gezellig buitenkleed.

     

Kleurrijk

Houd je van kleur in je leven? Neem dan is een kijkje in de strand collectie van Bo-Camp! Hier worden stoffen gebruikt die feller zijn van kleur. Ondanks dat het de strand collectie is kun je de meubels natuurlijk ook gewoon gebruiken op de camping of in de tuin. Ga voor een complete look en combineer de meubels met de bijpassende parasols en chill matten.

   

Kamperen in stijl

Hopelijk ben je helemaal geïnspireerd met de verschillende kampeerstijlen. Ben je ook nog benieuwd naar de kampeer trends van 2022? Lees dan deze blog!