Mandje

Mijn account

Inloggen
Verlichting, Verwarming en Koelen
Bekijken als Rooster Lijst

74 Items

Aflopend sorteren
 1. Tafellamp - Regulus - High Power LED - 100 Lumen Tafellamp - Regulus - High Power LED - 100 Lumen
  Nieuw

  Tafellamp - Regulus - High Power LED - 100 Lumen

  Zo laag als € 17,95
 2. Koeltas - Grijs

  Zo laag als € 25,95
 3. Tafellamp Met Kap - Sirius - High Power Led - 70 Lumen

  Zo laag als € 19,95
 4. Tafellantaarn- Cygnus - High Power LED - 120 Lumen

  Zo laag als € 23,95
 5. Koeltas - Blauw

  Zo laag als € 26,50
Bekijken als Rooster Lijst

74 Items

Aflopend sorteren

Bekijk onze stijlvolle campinglampjes, koelboxen, koeltassen en kachels

Kamperen komt in alle soorten en maten: sommige mensen houden van winterkamperen waarbij een keramische kachel bijvoorbeeld geen overbodige luxe is. Anderen gaan liever in hartje zomer, wanneer de temperaturen flink op kunnen lopen en je eigenlijk niet zonder een ventilator kan.

In de zomer zijn de dagen lang en hoef je tot 10 uur ‘s avonds geen campinglamp aan te zetten. In de winter moet je echter om 5 uur de tafellamp al tevoorschijn halen. Vandaar dat Bo-Camp het assortiment verlichting, verwarmen en koelen ruim heeft opgezet voor iedere kampeervakantie. In deze categorie kan je het volgende vinden: lantaarns, lampen, verwarming, koelboxen, koeltassen en ventilatoren.

 

Wil jij er ook lekker warmpjes bijzitten?

De echte kampeerder weet dat het ’s avonds in de tent erg koud kan worden. Een kachel op deze momenten is dan zeker niet ongewenst. Bo-Camp heeft verschillende kachels beschikbaar, hierbij kan gedacht worden aan keramische kachels, elektrische kachels en zelfs een houtkachel. Natuurlijk vinden we veiligheid ook belangrijk en daarom zijn onze keramische kachels voorzien van een omvalbeveiliging. Zo kan je de kachel lekker aan laten staan in de tent terwijl je buiten geniet van een hapje en een drankje.

 

Wat licht in de duisternis met de Bo-Camp camping lampjes

Wanneer je na een lange dag eindelijk lekker voor de tent, caravan of camper zit wil je natuurlijk niet in het donker zitten. Daarnaast wil je ook nog wat kunnen zien als je ’s avonds de tent weer instapt. Lampen kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden, vandaar dat Bo-Camp een breed assortiment lampen heeft. Hanglampen, solar lampen, tafellampen, hoofdlampen en lantaarns, Bo-Camp heeft een lamp beschikbaar voor iedere activiteit op de camping. 

 

Een lekker verfrissend drankje uit je eigen Bo-Camp koelbox of koeltas

De één gebruikt een koelbox als broodtrommel, de ander als camping koelkast. Het belangrijkste is natuurlijk dat een koelbox je eten en drinken koel houdt. Echter zit er veel verschil in koelboxen. Zo zijn er kleine autokoelboxen van 12 liter of grote koelboxen van 32 liter. Er is in ieder geval één ding zeker, met een Bo-Camp koelbox kan jij genieten van een heerlijk verfrissend drankje.

Het kan ook zo zijn dat je liever op pad gaat met een koeltas. Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Bo-Camp. Er is keuze uit verschillende kleuren en maten. Ga jij voor een klein koeltasje, een koelmand, een grote koeltas, een koelrugtas of voor een trendy wijnkoeltas. Neem een kijkje en kies de koeltas die bij jou past.