Mandje

Mijn account

Inloggen
Bekijken als Rooster Lijst

76 Items

Aflopend sorteren
  1. Jerrycan - Met kraan - Opvouwbaar Jerrycan - Met kraan - Opvouwbaar
    Nieuw
Bekijken als Rooster Lijst

76 Items

Aflopend sorteren

Bekijk alle huishoudelijke en verzorgende artikelen van Bo-Camp

Zelfs wanneer we op vakantie gaan ontkom je helaas niet aan huishoudelijk taken, want de vaat wordt namelijk niet vanzelf schoon op de camping. Vandaar dat Bo-Camp een assortiment heeft voor alle huishoudelijk taken zoals afwassen schoonmaken wassen en drogen. Dit assortiment is aangevuld met een aantal verzorgende producten, want het is wel zo fijn als je overal kan douchen of naar de wc kan gaan. Producten die terug te vinden zijn in het assortiment huishoudelijk en verzorging zijn: wasmanden, waszakken, droogrekken, droogmolens, afwasbakken, jerrycans, trolleys, opbergtassen, campingdouches en campingtoiletten.

 

Wassen op de camping met de handige Bo-Camp droogrekken, droogmolens en wasmanden

Mocht je nou een langere tijd op vakantie gaan dan ontkom je er niet aan dat je af en toe een wasje moet draaien. Om ervoor te zorgen dat de vuile was niet door heel de tent, caravan of camper komt te liggen kan er gebruik gemaakt worden van een wasmand of waszak. Bo-Camp heeft ervoor gezorgd dat de meeste wasmanden inklapbaar of opvouwbaar zijn, waardoor deze compact mee te nemen zijn.

Wanneer de vuile was verzameld is moet het natuurlijk ook nog gewassen worden. Vaak hebben campings wel was mogelijkheden maar mocht dit nu niet het geval zijn of ben je aan het wildkamperen dan heeft Bo-Camp een wasmachine met centrifuge ter beschikking.

Tot slot dient de was opgehangen te worden om te kunnen drogen. Bo-Camp heeft verschillende wasrekken in het assortiment om de natte was aan op te hangen. Ieder droogrek is eenvoudig op te zetten en compact mee te nemen. Voor de kampeerders met een flinke garderobe en dus automatisch ook een grotere was zijn er verschillende droogmolens met voet beschikbaar. Deze wasmolens hebben een langere waslijn en hierdoor kan er meer kleding aan opgehangen worden.

 

Maak het afwassen op de camping gezellig

Het is een veelvoorkomend tafereel: het afwassen op de camping. Samen met een afwasbak vol vaat naar het afwaspunt. Je hebt er misschien niet altijd zin in, maar het moet toch gebeuren. Wel kan je ervoor zorgen dat het een stuk gezelliger wordt. Ga bijvoorbeeld eens met zijn tweeën, hierdoor kan je gezellig kletsen en gaat het ook nog eens een stuk sneller. De een kan dan de vieze vaat afwassen en de ander kan het afdrogen. Ga je liever alleen? Zet dan een lekker muziekje op en zet de afgewassen vaat in een afdruiprek om het sneller te laten drogen. Bo-Camp heeft verschillende opvouwbare afwasbakken om ruimte te besparen.

 

Kamperen met je eigen camping toilet en camping douche

Heb jij nou behoefte aan je eigen campingtoilet omdat je liever niet heel de camping over wil met je toiletrolletje, dan ben je bij Bo-Camp aan het juiste adres. Bo-Camp heeft verschillende draagbare campingtoiletten in het assortiment. Zo is er zelfs een draagbaar toilet met een verhoogde zit. Deze wc is deelbaar zodat hij compact op te bergen is. Nu hoor ik je denken waar zet je een draagbare camping wc dan neer? Bo-Camp heeft een handige wc tent om een eigen wc ruimte te creëren.

Al je douchespullen, schone kleding en handdoek meenemen naar een douchegebouw kan soms best wel eens een flinke opgave zijn. Bo-Camp heeft verschillende campingdouches waarmee jij je eigen doucheruimte kan creëren. Er is zelfs een solar camping douche die zich opwarmt door de zon, ook beschikt deze douche over een temperatuur meter. Ook hier heeft Bo-Camp een douchetent om een eigen doucheruimte te creëren.