Mandje

Mijn account

Inloggen

Veelgestelde vragen

Over Bo-Camp

 • Waar kan ik meer vinden over Bo-Camp?

Om meer over ons te weten te komen ga je naar het kopje Over ons.

Ook kun je ons volgen op Social Media.

Instagram: @bocampnl

Facebook: @bo.camp.nl

YouTube: Bo-Camp

Pinterest: @Bocampnl

 • Ik zou graag voor Bo-Camp willen werken. Hoe kan ik solliciteren?

Neem eens een kijkje op onze vacature pagina, misschien kan jij ons team wel komen versterken!

 

Bestellen & Betalen

 • Hoe kan ik een bestelling plaatsen ?

Onze producten zijn bij vele Bo-Camp Dealers te koop. Een bestelling kan je ook doen via onze webshop. Je voegt de producten die je wil aankopen toe aan het winkelmandje. Hier vul je de gevraagde gegevens in. Als laatste doe je de betaling zodat je binnen 1 á 2 werkdagen kunt genieten van jouw nieuwe Bo-Camp artikelen.

 

 • Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Je kunt de bestelling jammer genoeg niet wijzigen. Wanneer wij jouw bestelling ontvangen doen wij ons uiterste best om deze zo spoedig mogelijk bij jou te krijgen. Het is daarom niet mogelijk om de bestelling nog aan te passen.

 

 • Welke betaalmethodes worden geaccepteerd ?

Je kan betalen met IDeal of Creditcard.

 

Verzending

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Van Maandag tot Donderdag streven wij ernaar om jouw bestelling in Nederland binnen 1 a 2 werkdagen te bezorgen. Heb je een bestelling geplaatst vanuit België dan streven wij ernaar om deze te bezorgen binnen 2 a 3 werkdagen. Heb je op Vrijdag besteld dan kan je de bestelling op Maandag of Dinsdag verwachten.

 

 • Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Alle bestellingen worden gratis geleverd.

 

 • Kan ik mijn bestelling volgen ?

Nadat je de bestelling hebt gedaan gaan wij deze voor jou gereed maken. Wanneer deze is verzonden ontvang je van ons en Track en Trace code waarmee je de aankomst van het pakket in de gaten kunt houden.

 

Garantie

 • Wat moet ik doen als ik mijn bestelling beschadigd heb ontvangen ?

Ontzettend vervelend dat dit gebeurd is. Een product dat beschadigd is aangekomen, kun je tot 30 dagen na ontvangst retourneren. Je kunt jouw product gratis retourneren via ons antwoordnummer. Dit doe je bij een PostNL pakket punt. Wij zijn erg geholpen als je kunt aangeven wat er beschadigd is. Na ontvangst en controle van jouw retourzending storten wij het aankoopbedrag terug op jouw rekening. Onze volledige retourprocedure is hier te lezen.

 

 • Hoe lang zit er garantie op de producten ?

Op onze Bo-Camp producten bieden wij een standaard garantie van 2 jaar.

*Eventuele uitzonderingen zijn vermeld op het product zelf. Mocht je twijfelen over jouw product neem dan gerust contact met ons op. 

Voor garantieaanvragen dient altijd een aankoopbewijs van de producten meegestuurd te worden.

Ondersteuning en garantie, wordt alleen verstrekt voor aankopen bij erkende Bo-Camp dealers.

 

 • Wat valt er onder de garantie ?

Onder de garantie vallen defecten die het rechtstreekse gevolg zijn van een fabricage fout of een materiaal defect. Om goed te kunnen beoordelen of jouw defect onder de garantie valt adviseren wij je om naar jouw Bo-Camp dealer van aankoop te gaan. Onze dealers helpen je graag verder en kunnen beoordelen of het defect onder de garantie valt. Indien je het product online hebt gekocht, kun je contact opnemen via customerservice@bo-camp.com.

 

 • Hoe kan ik aanspraak maken op garantie ?

Wanneer je gebruik wil maken van de garantie kun je dat doen door naar de Bo-Camp dealer van aankoop te gaan met jouw garantiebewijs. Ook kun je een mail sturen naar customerservice@bo-camp.nl met jouw vraag en aankoopbewijs bijgevoegd.

 

 • Wat kan Bo-Camp voor mij doen buiten de garantieperiode ?

Ook na de garantieperiode bespreken we graag met jou wat de mogelijkheden zijn. We adviseren je om naar jouw Bo-Camp dealer van aankoop te gaan, deze kan het product beoordelen en samen met jou naar een passende oplossing zoeken. Daarnaast kan jouw Bo-Camp Dealer direct en schatting maken van de eventuele kosten. 

Indien je jouw product via de Bo-Camp website hebt gekocht, kun je contact opnemen via customerservice@bo-camp.com.

Voor garantieaanvragen dient altijd een aankoopbewijs van de producten meegestuurd te worden.

Ondersteuning en garantie, wordt alleen verstrekt voor aankopen bij erkende Bo-Camp dealers.

 

Reparatie

 • Wat moet ik doen als mijn Bo-Camp product een defect/mankement vertoont?

Je kunt met al jouw vragen en eventuele service aanvragen terecht bij jouw Bo-Camp dealer. De service afhandeling van Bo-Camp verloopt in eerste instantie altijd via onze Bo-Camp dealer. Zij kunnen de aard van het defect beoordelen en vaststellen wat er nodig is om dit te herstellen. Vaak kan een defect eenvoudig door jouw Bo-Camp dealer hersteld worden. Eventueel benodigde onderdelen kan de dealer bij ons bestellen indien deze beschikbaar zijn.

Wanneer het product in onze webshop is gekocht is het mogelijk om contact op te nemen via customerservice@bo-camp.com om de mogelijkheden te bespreken.

 

 • Waar kan ik mijn Bo-Camp product laten repareren?

Afhankelijk van het product beschikken wij in sommige gevallen over een assortiment van onderdelen. Deze onderdelen zijn voor jou vaak eenvoudig zelf te vervangen. Mocht het om grotere reparaties gaan dan is het altijd mogelijk om bij een van onze dealers binnen te lopen.

 

Ruilen & Retourneren

 • Hoe kan ik een product retourneren?

Voldoet het product niet aan jouw verwachtingen? Dan kun je het tot 30 dagen na ontvangst gratis retourneren. Onze volledige retourprocedure is hier te lezen.

 

 • Is retourneren gratis?

Wanneer het product niet naar behoren werkt dan kan er kostenloos geretourneerd worden. Bij andere retourredenen wordt er €4,95 in rekening gebracht.

 

 • Hoe kan ik een product ruilen?

Jammer genoeg kan een product niet meteen geruild worden. Het is wel belangrijk dat het product nog in de originele verpakking zit en niet is gebruikt. Onze volledige retourprocedure kun je hier lezen.

 

 • Wat moet ik doen als ik mijn bestelling beschadigd heb ontvangen ?

Ontzettend vervelend dat dit gebeurd is. Een product dat beschadigd is aangekomen, kun je tot 30 dagen na ontvangst retourneren. Wij zijn erg geholpen als je kunt aangeven wat er beschadigd is. Na ontvangst en controle van jouw retourzending storten wij het aankoopbedrag terug op jouw rekening. Onze volledige retourprocedure is hier te lezen.

 

 • Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug krijg ?

Wanneer wij jouw pakket hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het geld binnen 14 dagen terug wordt gestort op jouw rekening.