Mandje

Mijn account

Inloggen
Tenten en Schaduw
Bekijken als Rooster Lijst

146 Items

Aflopend sorteren
 1. Opbergtas - Gaskomfoor

  Zo laag als € 12,95
 2. Pastel collection - Chill mat - Lavardin - Beach

  Zo laag als € 29,95
 3. Partytent- Light

  Zo laag als € 194,95
 4. Windscherm - Brendan - 3 Vakken

  Zo laag als € 39,95
 5. Chill mat - Oxomo - Dove

  Zo laag als € 44,95
 6. Gronddoek - Eco - Zwart

  Zo laag als € 11,95
 7. Afdekzeil - Grijs

  Zo laag als € 19,95
 8. Boogstokken - Fiberglas

  Zo laag als € 23,95
Bekijken als Rooster Lijst

146 Items

Aflopend sorteren

Ga jij voor een kampeertent, opbergtent, partytent of een trendy tenttapijt?

Wanneer er wordt gedacht aan kamperen dan wordt er gedacht aan slapen in een tent. Bo-Camp heeft verschillende tenten in het assortiment, van opbergtenten een tot luxe bell tent. Wie wel eens op pad gaat met een tent weet dat alleen een tent niet genoeg is. Bij Bo-Camp hebben we daarom ons tent en schaduw assortiment aangevuld met alle artikelen die jij nodig hebt als je op pad gaat met een tent. Denk hierbij aan grondzeilen, haringen en pennen, opberghoezen, organizers, schaduwdoeken, scheerlijnen en spanners, tentstokken, tenttapijten en accessoires, en windschermen.

 

Een tent voor iedere activiteit

Ben je op zoek naar een ruime tent of simpelweg een tent om spullen op te bergen? Bij Bo-Camp hebben wij een tent voor iedere activiteit. Hierbij is onderscheid gemaakt tussen tenten, opbergtenten, partytenten, zijwanden en binnententen.

Is een fietsvakantie helemaal jouw ding maar wil je de fietsen liever niet buiten in de regen laten staan? Bekijk dan eens onze fietstent, ook verkrijgbaar in een e-bike variant. Deze tent is voorzien van een luikje waardoor de elektrische fietsen opgeladen kunnen worden terwijl ze droog staan.

Als je op zoek bent naar een tent waar je in kan slapen en die ook nog eens een ruim vloeroppervlak heeft, bekijk dan eens onze klassieke bell tent genaamd de Streeterville. Deze tent heeft een diameter van 4 meter en een nokhoogte van 2,5 meter. Dit is dus de ideale familietent voor de echte kampeerder die graag in stijl wil kamperen.  Naast de Streeterville heeft Bo-Camp nog een andere ruime tent in het assortiment, de Yurt tent. De Yurt tent is een grote ronde traditionele tent uit Centraal-Azië, deze werd daar vaak gebruikt als woning.

Voor de mensen die op vakantie gaan voor de gezelligheid heeft Bo-Camp de partytenten ontwikkeld. Deze partyshelters kunnen gebruikt worden om gezellig onder te kaarten of een muziekje aan te zetten en gezellig wat te kletsen. Een groot voordeel is dat je met de partytenten droog zit. Daarnaast is het mogelijk om een zijwand aan de partytent te ritsen voor nog meer beschutting. Ook kunnen deze party shelters gebruikt worden om spullen droog te houden.

Sommige mensen hebben nog wel eens ruzie met de tentstokken bij het opzetten van een tent. Voor deze mensen heeft Bo-Camp een oplossing. Er zitten namelijk een aantal opblaasbare tenten in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens onze schuurtent air. Deze opbergtent heeft geen tentstokken, waardoor deze zeer eenvoudig op te zetten is. Deze tent wordt zelfs geleverd met pomp, het enige wat jij nog moet doen is de tent oppompen. De schuurtent kan gebruikt worden voor het stallen van fietsen of opbergen van spullen.

 

Op zoek naar trendy tenttapijten?

Tenttapijten zijn vaak redelijk basic, daar is natuurlijk niks mis mee en dit is vaak ook heel mooi, maar Bo-Camp wilde ook graag eens iets nieuws toevoegen aan het assortiment. We kunnen dan ook met trots onze chill matten presenteren. Dit zijn tenttapijten met een stijlvol patroon en mooie kleuren. Met deze chill matten voeg je wat extra sfeer toe aan je tent. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, neem dan een kijkje bij onze tenttapijten en accessoires.