Mandje

Mijn account

Inloggen
Bekijken als Rooster Lijst

64 Items

Aflopend sorteren
 1. Tafel - Logan

  Zo laag als € 119,95
 2. Tafel

  Zo laag als € 39,95
 3. Tafel - Koffermodel

  Zo laag als € 79,95
 4. Tafel - Feather

  Zo laag als € 159,95
 5. Tafel - Met net

  Zo laag als € 79,95
 6. Krukje + oplegblad

  Zo laag als € 34,95
 7. Tafel - Premium

  Zo laag als € 44,95
Bekijken als Rooster Lijst

64 Items

Aflopend sorteren

Campingtafels

Op zoek naar een kampeertafel? Bekijk het ruime assortiment campingtafels van Bo-Camp.

Wie op zoek is naar een mooie inklapbare of opvouwbare campingtafel, is bij Bo-Camp aan het juiste adres. Bo-Camp heeft een ruim assortiment aan kampeertafels. Zo zitten er traditionele kampeertafels in het assortiment maar ook moderne en unieke campingtafels die inspelen op de laatste woontrends. Deze tafels hebben een uniek design waardoor jij op de camping de show steelt.

Campingtafel inklapbaar

Wanneer er gekampeerd wordt moet de ruimte zo goed mogelijk benut worden. Het is dan ook belangrijk dat een campingtafel inklapbaar is, zodat deze zo compact mogelijk meegenomen kan worden. Bo-Camp heeft een ruim assortiment inklapbare kampeertafels. Zo zijn er tafels waarvan de poten gemakkelijk ingeklapt kunnen worden maar ook tafels die eenvoudig omgetoverd kunnen worden tot koffer model. Deze koffermodel tafels hebben een deelbaar blad dat gemakkelijk ingeklapt kan worden.

Goed voor de dag met een stijlvolle kampeertafel

Als je op zoek bent naar een campingtafel met een uniek design dan ben je bij Bo-Camp aan het juiste adres. Bo-Camp is constant op de hoogte van de recente woontrends en vertaald dit in mooie en unieke kampeermeubelen. Zo heeft Bo-Camp een Industrial en Urban Outdoor collectie. Bo-Camp heeft verschillende betonlook of houtlook campingtafels die inspelen op de industriële trend.

De Urban Outdoor collectie richt zich op de Scandinavische woontrend. Hierbij heeft Bo-Camp dan ook een ruim assortiment aan bamboe campingtafels. Neem hier een kijkje en vind de campingtafel die het beste bij jou past.

Bijzettafeltjes

Voor de mensen die niet op zoek zijn naar een flinke campingtafel heeft Bo-Camp het assortiment bijzettafels gecreëerd. Dit zijn de bijzettafels zoals je ze kent maar dan compact en eenvoudig op te bergen. Zo is er een bijzettafel zwart, bijzettafel rond en ook een houten bijzettafel. De bijzettafels kunnen ook gemakkelijk in de tuin of in huis gebruikt worden. Neem hier een kijkje en vind de bijzettafel voor op de camping, in huis of in de tuin.

Oprolbare tafels

Wil je nu echt extreem compact op pad? Bekijk dan eens de oprolbare tafels. Dit zijn tafels waarbij het tafelblad eenvoudig opgerold kan worden. Op deze manier heb je geen lomp tafelblad om mee te nemen maar een klein pakketje. Deze oprolbare tafels zijn dus ideaal voor de kampeerder met weinig ruimte.