Mandje

Mijn account

Inloggen
Bekijken als Rooster Lijst

41 Items

Aflopend sorteren
  1. Schuimmat - Isolerend

    Zo laag als € 14,95
  2. SI-Mat - Racka - Grijs

    Zo laag als € 59,95
Bekijken als Rooster Lijst

41 Items

Aflopend sorteren

Comfortabel slapen met de Bo-Camp slaapzakken, slaapmatten, slaapzakken en pompen

Heerlijk wakker worden van de vogeltjes die fluiten en het zonnetje op je bol. Wij bij Bo-Camp doen er alles aan om jouw nacht op de camping zo goed mogelijk te laten verlopen. We ontwikkelen kwalitatief goede producten, zodat jij net zo lekker kan slapen als thuis. Het assortiment slapen is ruim opgezet om je van alle gemakken te laten voorzien. Het assortiment slapen bestaat uit bedden, luchtpompen, slaapmatten, kussens, slaapzakken en slaap accessoires

 

Slapen als een koning met de slaapmatten van Bo-Camp

Slapen op de camping wordt niet door iedereen als fijn ervaren. Wij bij Bo-Camp zien het als onze missie om elke kampeerder een fijne nachtrust te bieden op de camping. Onze slaapcollectie richt zich op comfort en ergonomie. Bo-Camp hanteert 3 verschillende kwaliteitslevels die gerangschikt zijn van brons naar goud. Er zijn 3 zelf vullende matten, 3 deken slaapzakken en 3 mummy slaapzakken. De zelf vullende matten zijn voorzien van ergonomische zones om zo comfortabel mogelijk te kunnen slapen. Doordat de SI-matten gevuld zijn met schuim komt er geen kou van de grond door de mat. Deze is dan ook uitermate geschikt voor de wat koudere nachten. Ook zijn de zelfopblaasbare slaapmatten, mummy slaapzakken en laken slaapzakken voorzien van een koude en warme zijde. Dit hebben wij kunnen realiseren door verschillende soorten stoffen te gebruiken. Voor de mensen die wat hoger willen liggen heeft Bo-Camp verschillende campingbedden, kruispootbedden of stretchers. Dit alles om jouw nacht zo aangenaam mogelijk te maken!   

 

Waar een luchtbed wel niet allemaal handig voor is

Bo-Camp heeft een ruim assortiment aan luchtbedden. Er zijn verschillende soorten 1 persoons luchtbedden verkrijgbaar, denk hierbij aan banenbedden, luchtbedden met ergonomische verdeling en luchtbedden met ingebouwde pomp. De luchtbedden worden vaak gebruikt tijdens het kamperen omdat deze gemakkelijk meegenomen kunnen worden. We zien dan ook dat onze luchtbedden vaak buiten het kamperen om gebruikt worden. De bedden zijn bijvoorbeeld ideaal voor een festival. Daarnaast zien we ook dat de 1 persoons luchtbedden gebruikt worden als er een gast komt logeren.

 

Wat is een luchtbed zonder lucht

Een luchtbed zonder lucht is hetzelfde als tent zonder tentstokken, het komt gewoon niet van de grond. Om ervoor te zorgen dat jij gemakkelijk je luchtbed kan oppompen hebben wij een aantal pompen toegevoegd aan ons assortiment. Hierbij is onderscheid gemaakt tussen handpompen en elektrische pompen. Hou je ervan om een beetje inspanning te leveren en gelijk ook een beetje te sporten, kies dan voor de handpomp. De handpomp double action werkt 2 kanten op. Zo kan een luchtbed opgepompt worden maar ook weer worden leeggezogen. Ben je nou echt op vakantie om te relaxen en niet te veel inspanning te leveren, ga dan voor de elektrische pomp. Zak lekker onderuit in je relaxstoel en laat de pomp het werk doen.