Mandje

Mijn account

Inloggen

Bo-Camp Urban Outdoor Collectie

Kamperen is nog steeds een van de populairste manieren op vakantie te vieren. De vele vakantiegangers maken dan ook de keuze de vakantiedagen te gebruiken om te genieten van de buitenlucht, de natuur, de vrijheid en natuurlijk elkaar!

De laatste trends

Kamperen zonder kampeerartikelen? Dat gaat natuurlijk niet! Wanneer je gaat kamperen gaat het gehele kampeerinterieur mee in de auto of caravan. Compacte en functionele artikelen zijn dan noodzakelijk. Maar hoe zonde is het dat je na je vakantie je kampeerartikelen weer opbergt? Daarom heeft Bo-Camp naast het assortiment praktische oplossingen, gekeken naar de woontrends en deze toegepast op de Urban Outdoor collectie! Hierbij spelen vormgeving, de gebruikte materialen en de detailafwerking een belangrijke rol. Niet alleen voor de traditionele kampeerder, maar ook voor de kampeerder van de toekomst is het belangrijk dat het kampeerinterieur aantrekkelijk is. Met deze boodschap zijn we aan de gang gegaan met de Urban Outdoor collectie.

De eerste reacties

“Kampeer- en outdoor artikelen die niet zouden misstaan in een eigentijds of stijlvol interieur”

Deze bovenstaande zin was een onderdeel van een artikel onlangs geplaatst in een Outdoor magazine en dekt volledig de lading en het idee van deze collectie van Bo-Camp. Het team productontwikkelaars van Bo-Camp wilde eens wat anders; meer eigentijds, jong, trendy maar wel compact en functioneel. Dat we blij waren met deze quote mag duidelijk zijn, en zoals het artikel afsloot met de zin “waarom geen kampeerartikelen maken die stijlvol staan op je terras met deze noviteiten: missie geslaagd” bevestigde dat we na twee jaar van ontwikkeling vol trots onze Urban Outdoor collectie presenteren.

 

 

Functioneel en toch stijlvol

Deze stijlvolle collectie bestaat uit praktische kampeer- en outdoor artikelen waarbij functionaliteit belangrijk is, maar daarnaast vooral ook stijlvol is. Hierdoor is deze ook vaker te gebruiken dan enkel de kampeervakantie. Alle artikelen zijn deel van een familie met dezelfde eigenschappen:

  • Compact en praktisch
  • Natuurlijke materialen en/of natuurlijke uitstraling
  • Zachte stoffen: Olefin & Nika
  • Duidelijk kleurenpallet: grijs & beige
  • Accent kleur: rood
  • Mooie afwerking en herkenbare details
  • Hoogwaardige kwaliteit

 


Wat ons betreft is de missie ook geslaagd en hopen dat de moderne kampeerders kunnen laten genieten van deze verfrissende kampeer collectie. Kampeerartikelen óók voor in de woning of in de tuin. Het assortiment van Urban Outdoor is zeer divers en bestaat uit:

 

Tip: klik op het woord en je gaat direct naar de producten!

Populaire artikelen

Benieuwd naar de artikelen van de Urban Outdoor collectie? Bekijk dan hieronder de populaire artikelen:

 

Bo-Camp collecties

Wist je dat: Bo-Camp naast de Urban Outdoor collectie ook de Industrial collectie en de Pastel collectie heeft? Neem hier een kijkje in het Industrial assortiment of het Pastel assortiment!