Mandje

Mijn account

Inloggen
Caravan en Camper benodigdheden
Bekijken als Rooster Lijst

40 Items

Aflopend sorteren
  1. Caravanluifel - Travel

    Zo laag als € 74,95
  2. Wielhoes - PVC coating

    Zo laag als € 15,95
Bekijken als Rooster Lijst

40 Items

Aflopend sorteren

Alles voor de caravan zoals caravanluifels, opstapjes, deurmatten en meer

Hoewel Bo-Camp zelf geen caravans of campers verkoopt, weten we als geen ander dat het grootste deel van de kampeerders dit met de caravan of camper doet. Deze mensen konden dan ook niet vergeten worden. Bo-Camp heeft verschillende caravan en camper benodigdheden zoals opberghoezen, luifels en zijwanden, stormbanden en caravan en camper accessoires.

 

Genieten van de buitenlucht onder je eigen caravanluifel

Het is heel fijn om binnen te kunnen zitten in de caravan of camper, maar wanneer je gaat kamperen wil je natuurlijk genieten van de buitenlucht. De Bo-Camp caravanluifel biedt hiervoor de perfecte oplossing. Caravanluifels bieden een dak boven je hoofd en zelfs als het regent kan je nog lekker buiten zitten. Daarnaast kun je ook lekker in de schaduw zitten wanneer de zon even te veel wordt. Zorg er wel voor dat deze luifels goed vastgezet worden door middel van een stormband set. Bo-Camp heeft ook een opblaasbare caravanluifel in het assortiment, deze kan eenvoudig opgeblazen en bevestigd worden.  

 

De perfecte caravan en camper accessoires

Een caravan of camper kopen is stap één maar om daarna je caravan of camper te voorzien van alle accessoires is de tweede stap. Bij Bo-Camp ben je hiervoor aan het juiste adres. Tijdens een kampeervakantie kan het soms best eens modderig zijn en wil je natuurlijk niet dat je hele caravan onder de modder of het zand zit. Vandaar dat Bo-Camp verschillende deurmatten of droogloopmatten heeft om de caravan schoon te houden.

Een caravan houd je natuurlijk ook schoon door je afval niet rond te laten slingeren, maar in een afvalbak te gooien. Bo-Camp heeft handige afvalbakken voor in de camper, denk hierbij aan een inklapbare afvalbak om ruimte te besparen, een vuilnisbak met ophanghaken en een afvalbak met bevestiging om aan een deur te bevestigen.

Tot slot is een caravan of camper betreden een redelijke opgave zonder een handig opstapje. Ook hier is aan gedacht bij het samenstellen van het assortiment. Zo heeft Bo-Camp inklapbare opstapjes, opstapjes met één trede en opstapjes met twee treden.