Mandje

Mijn account

Inloggen
Bekijken als Rooster Lijst

42 Items

Aflopend sorteren
  1. Pan - Flair plus - Hoog

    Zo laag als € 19,95
  2. Pan - Elan - Laag

    Zo laag als € 18,95
Bekijken als Rooster Lijst

42 Items

Aflopend sorteren

Pannen

Als je op de camping een heerlijk gerecht op tafel wil zetten dan kan een goede camping pannenset niet ontbreken. Tijdens het kamperen is het van belang dat de pannen niet te veel plek in beslag nemen. Bo-Camp heeft verschillende lijnen die allemaal gericht zijn op het besparen van ruimte. Zo zijn er pannen met inklapbare pannengrepen, pannen die opgestapeld kunnen worden en ook pannensets die een pannengreep hebben die volledig van de pan verwijderd kan worden.

 

Camping pannenset

Bo-Camp heeft een hoop pannen in het assortiment en om het voor mensen wat gemakkelijker te maken zijn er ook pannensets beschikbaar. Door het aanschaffen van een pannenset heb jij gelijk alle pannen beschikbaar om een heerlijke gerecht op de camping te maken.

 

Voor ieder gerecht een andere pan

Het is wel zo handig dat je de juiste pannen meeneemt als je gaat kamperen. Je kan namelijk moeilijk soep maken in een koekenpan. Vandaar dat Bo-Camp een ruim assortiment aan campingpannen heeft zoals kookpannen, koekenpannen, wokpannen, hapjespannen, grillpannen, en steelpannen.

 

Inductie pannen voor op de camping

Koken op inductie wordt steeds populairder en dit is ook steeds vaker te zien op de camping. Bo-Camp heeft daarom een groot aantal pannen in het assortiment die ook gebruikt kunnen worden op een inductie kookplaat. Al de inductie pannen zijn ook geschikt voor de warmtebronnen gas, keramisch en elektrisch.

 

Voor- en nadelen van het materiaal van de pannen

RVS campingpannen

Roestvrijstalen pannen gaan over het algemeen lang mee. Daarnaast hebben deze pannen een matige warmtegeleiding. Een matige warmtebegeleiding maakt deze pan geschikt voor het koken van water waardoor deze dus ideaal is voor pasta, groente en aardappels.

Voor mensen die een nikkel of chroom allergie hebben is er wel een nadeel aan deze pannen. RVS pannen bevatten namelijk vaak lage concentraties chroom of nikkel.

 

Aluminium campingpannen

Aluminium pannen zijn ideaal voor op de camping omdat de pannen lichtgewicht zijn en de pannen snel warm worden. De pannen worden gelijkmatig warm en zowel de onderkant als de zijkanten van de aluminium pannen worden verhit.

Aluminium pannen kunnen echter wel lastig zijn wanneer je ze wil schoonmaken. Aluminium pannen kunnen beschadigd worden door het gebruik van te agressieve schoonmaakmiddelen. Wil je de pan liever niet beschadigen, gebruik dan kokend water om de pan uit te koken en gebruik daarna een zachte borstel of spons.