Mandje

Mijn account

Inloggen
Bekijken als Rooster Lijst

44 Items

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

44 Items

Aflopend sorteren

Campingkast

Op vakantie moet je lekker tot rust komen en dat wordt lastig als het in de tent of caravan een rotzooi is. Een campingkast kan ervoor zorgen dat er wat meer rust in de tent komt. Rondslingerende spullen kunnen mooi weggewerkt worden in de camping kast. Bo-Camp heeft een ruim assortiment aan kampeerkasten om ervoor te zorgen dat jij volledig tot rust kan komen. Zo heeft Bo-Camp kookkasten, opbergkasten, opvouwbare campingkasten en ruime opbergkasten.

Houd ruimte over met een compacte campingkast

Bij een kast denken mensen al gauw dat dit veel plek in beslag zal nemen. Niks is minder waar want Bo-Camp heeft zijn kampeerkasten zo ontworpen dat deze gemakkelijk en compact meegenomen kunnen worden. Zo ervaar je het gemak van een ruime campingkast die compact in te klappen is. Een campingkast opvouwbaar behoort ook tot het assortiment. Deze kasten zijn gemakkelijk in te klappen waardoor deze ideaal zijn tijdens een kampeervakantie.

Kampeerkasten in alle soorten en maten

Kampeerkasten kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Zo gebruikt de één een wat kleiner campingkastje voor in zijn tent en een andere juist een grote kast voor in de voortent. Naast de traditionele kasten wordt er soms ook een camping keukenkast gebruikt. Deze kast kan gebruikt worden in combinatie met een kooktoestel en een kookwindscherm. Op deze manier kan er een heerlijk gerecht bereid worden.

Koken op de camping met een handige camping keukenkast

Ook op de camping wil je natuurlijk genieten van een lekkere maaltijd. Bo-Camp heeft een ruim assortiment aan kookkasten om dit mogelijk te maken. Zo zijn er camping kookkasten met MDF blad waar een kooktoestel stevig op kan staan. Dit in combinatie met een kookwindscherm zorgt voor de ultieme kookervaring.