Mandje

Mijn account

Inloggen

Over ons Bo-Camp

Wie is Bo-Camp?

Bo-Camp is een dynamisch, gevestigd en modern Nederlands merk dat innovatieve en slimme kampeerproducten aanbiedt. Dit om jou optimaal te kunnen laten genieten van jouw vrije tijd! Wist je dat de kampeervakantie de meest populaire vakantie is in Nederland? Het is een echt kampeerland met elk jaar meer dan 3 miljoen kampeerders. Niet voor niets dat er jaarlijks daarom vele nieuwe kampeerartikelen worden ontwikkeld.

“Van kampeerders voor kampeerders”

Ruim 30 jaar is Bo-Camp actief op de kampeermarkt om comfortabele, praktische maar ook stijlvolle kampeerartikelen te produceren. Dit om zo goed mogelijk in te spelen in jouw kampeerwensen. Van actieve stellen, tot jonge gezinnen, er is voor ieder wat wils!

Waarom Bo-Camp?

Comfort, gemak en compactheid: dé sleutelfactoren van Bo-Camp. Door een groot assortiment kampeerartikelen aan te bieden probeert Bo-camp zoveel mogelijk kampeerders in hun kampeerbehoefte te voorzien. Het ontwikkelteam is dan ook elk jaar bezig met het verbeteren en het zoeken naar slimme oplossingen. Sinds enkele jaren onderscheidt Bo-Camp zich ook in verschillende collecties om het kamperen naast functioneel ook stijlvol te maken.

Bo-Camp assortiment

Geen enkele vakantie is hetzelfde! Dit bekent natuurlijk ook dat de kampeerstijlen van de kampeerder uiteen kunnen liggen. Bo-Camp richt zich dan ook op een zeer divers en uitgebreid kampeer assortiment. Zo bestaat het assortiment uit de volgende categorieën:

 

Binnen deze categorieën vallen onder andere relaxstoelen, serviezen, kasten en chill matten. Wil je ze in het echt bekijken? De Bo-Camp kampeermeubels zijn verkrijgbaar bij diverse kampeerspeciaalzaken. Bekijk hier onze Bo-Camp dealers.

      

 

Moderne kampeercollecties

Bo-Camp probeert met verschillende collecties de woontrends van binnen naar buiten te halen. Zo zijn de trendy kampeermeubels niet alleen voor een kampeervakantie te gebruiken, maar ook op het balkon, in de tuin of binnenshuis. Naast dat deze compactheid bieden zijn ze ook nog eens modern. Ga voor de Urban Outdoor collectie als je van lichte houttinten en een natuurlijke look & feel houdt. Ben je meer van de robuuste stijl? Neem dan is een kijkje in de Industrial collectie!

Populaire Bo-Camp kampeerproducten

Benieuwd naar de artikelen van Bo-Camp? Bekijk dan hieronder de populaire kampeer artikelen: