Mandje

Mijn account

Inloggen
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren

Elektrische kachels & Houtkachels

Bo-Camp heeft verschillende stijlvolle en warme kachels in het assortiment. Elektrische Keramische kachels maar ook een houtkachel. Met deze kachels kun je het lekker comfortabel maken in je woning, caravan, (voor)tent of in andere kleine vertrekken.

Elektrische kachels

De elektrische kachels van Bo-Camp hebben onderstaande eigenschappen gemeen:

Keramisch

De verwarmingsplaat bij de kachels is gemaakt van keramiek, en niet van ijzer. Het grote voordeel van een keramische verwarmingsplaat is dat het element minder heet wordt dan bij een andere soort kachel. Maar, het warmt de ruimte toch snel en gelijkmatig op. Hierdoor is de keramische verwarming zowel energiezuiniger als veiliger dan andere soorten kachels. Vooral met huisdieren of kinderen is een keramische kachel een hele geschikte uitkomst, omdat het gevaar op letsel door het aanraken van de kachel een stuk minder is.

Oscillerend

De kachels hebben een oscillerende functie. Maar wat betekent ‘oscilleren’ nu eigenlijk? Oscilleren is het heen en weer bewegen rond een vast punt. De kachels kunnen dus draaien. Het grote voordeel van deze functie is dat de ruimte sneller verwarmt wordt.

Veiligheid

Veiligheid staat natuurlijk voorop daarom beschikken de kachels over een oververhittingsbeveiliging, waardoor de kachel automatisch uitschakelt als er een te hoge temperatuur is bereikt. Daarnaast zijn ze ook voorzien van omvalbeveiliging, zodra de onderkant van de kachel loskomt van de grond schakelt hij zichzelf meteen uit. Dit geeft de vrijheid om de kachel aan te laten staan als je ergens anders mee bezig bent.

Houtkachel

Naast elektrische kachels heeft Bo-Camp ook een houtkachel in het assortiment. Een sfeervolle houtkachel met een unieke uitstraling uit de Urban Outdoor collectie. Deze houtkachel geeft jouw plek niet alleen een gezellige uitstraling, maar beschikt ook over een aantal mooie voordelen:

Vonkvanger

De authentieke houtkachel beschikt over een deelbare schoorsteen met een vonkenvanger. Dit voorkomt dat vonken rondvliegen en is hierdoor dan ook vele malen veiliger dan een kachel met open vuur. Daarnaast kan deze kachel gebruikt worden onder een luifel, met de schoorsteen naar buiten gericht.

Kookkachel

Een ander groot voordeel is dat de houtkachel voorzien is van een kookplaatje. Hierdoor kan er ook water of eten gekookt worden op de kachel. Zo kan deze kachel tegelijkertijd gebruikt worden als verwarming en als kookkachel.

Elektrische kachel kopen bij Bo-Camp

Ben je er nog niet helemaal uit voor welke kachel jij wilt gaan? Neem contact op met onze klantenservice. Bo-Camp kun je bij een aankoop uitgaan van een snelle levering, uitstekende klantenservice en kun je jouw aankopen gratis retourneren.