De perfecte kampeerstoel

Er zijn heel veel verschillende campingstoelen. Zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want moet je nu gaan voor een simpele klapstoel of past een comfortabele relaxstoel beter bij je. Hier zullen de stoelen verder uitgelicht worden zodat jij de juiste keuze kan maken en je met de perfecte kampeerstoel op vakantie kan gaan.

Type vakantie is van belang

Allereerst moet er duidelijk zijn wat voor soort vakantie je in gedachte hebt voordat je begint aan de zoektocht naar een passende camping stoel. Zo kan er gekozen worden voor een rondreis met een auto of alleen een tentje. Hierbij horen stoelen die zo compact mogelijk meegenomen kunnen worden, denk hierbij dan bijvoorbeeld aan een opvouwbare campingstoel. Als je kiest voor wat meer luxe en graag op vakantie gaat met de camper of caravan betekent dit ook dat je vaak wat meer ruimte hebt om spullen mee te nemen. Relaxstoelen zijn dan heerlijk om in weg te dromen. Dit zijn wat ruimere stoelen die allemaal wel compact opvouwbaar of inklapbaar zijn. Sta je nu op een camping die dicht bij het strand ligt, dan is het fijn om een strandstoel bij de hand te hebben. Dit is een lichtgewicht campingstoel die gemakkelijk gebruikt kan worden op het strand. Zoals je ziet zijn er verschillende kampeerstoelen en is het soms lastig om hieruit te kiezen. Hieronder zal wat dieper ingegaan worden op de verschillende type kampeerstoelen.

Vouwstoelen

De vouwstoel kan gezien worden als een multifunctionele alleskunner. Er zijn verschillende maten vouwstoelen beschikbaar. Zo zijn er grote modellen met verschillende standen, maar ook een compact vouwstoeltje die gemakkelijk mee te nemen is. De grotere modellen kunnen gemakkelijk meegenomen worden tijdens een vakantie met de camper of caravan. De wat kleinere modellen zijn meer geschikt voor een vakantie waar je wat minder opbergruimte hebt. Bo-Camp heeft verschillende lichtgewicht opvouwbare stoelen in het assortiment. Er is zelfs een speciale backpackers vouwstoel beschikbaar. Dit is een vouwstoel die volledig opgerold kan worden en hierdoor gemakkelijk in de tas past. De geschikte vouwstoel zit er dan vast en zeker tussen. Bekijk het volledige assortiment camping vouwstoelen hier.

Klapstoelen

De klapstoel kan ook wel gezien worden als de traditionele kampeerstoel. Dit is een comfortabele stoel die goed te gebruiken is aan tafel, maar die ook ideaal te gebruiken is voor de tent, caravan of camper. Deze inklapbare stoelen zijn compact mee te nemen en dus ideaal voor een kampeervakantie. Bo-Camp heeft een ruim assortiment aan camping klapstoelen in het assortiment. Bij het uitkiezen van een klapstoel is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de zitbreedte, zithoogte, zitdiepte en ruglengte van de stoel. Ieder mens is natuurlijk verschillend en daarom heeft Bo-Camp verschillende maten klapstoelen. Kijk dus eerst even goed naar de maat voor ultiem zitcomfort.

Relaxstoelen

Blijf je nou wat langer op 1 plek en houd je er echt van om heerlijk te genieten van een boek in een comfortabele stoel? Dan zijn de relaxstoelen van Bo-Camp echt iets voor jou! De relaxstoelen hebben een extra brede en diepe zit voor extra comfort. Daarnaast zijn de camping relaxstoelen voorzien van een gepolsterd kussen wat zorgt voor een zeer comfortabele zit. Ondanks dat de stoelen groter en breder zijn kunnen ze wel gemakkelijk meegenomen worden door het inklapbare frame. Kijk van te voren dus goed of je lang op dezelfde plek blijft of van plek naar plek gaat want anders is een klapstoel of vouwstoel misschien een beter optie.

Kinderstoelen

Deze kampeer kinderstoelen spreken natuurlijk voor zich maar kunnen niet ontbreken in dit lijstje. Kinderstoelen op de camping zijn net zo belangrijk als je eigen stoel. Het is belangrijk dat jouw kind op een passende stoel zit. Vandaar dat Bo-Camp een aantal mooie camping kinderstoelen in het assortiment heeft. Zo zijn er kinder- klapstoelen, relaxstoelen en vouwstoelen beschikbaar.

Strandstoelen

Voor de mensen die tijdens een kampeervakantie ook graag willen genieten van het strand heeft Bo-Camp de strandstoelen toegevoegd. Bo-Camp houdt rekening met alle wensen, zo zijn er hoge strandstoelen om gemakkelijk omhoog te komen maar ook lage stoelen die juist dicht op de grond zitten. Er is zelfs een strandmat/strandstoel beschikbaar voor de mensen die graag het liggen en zitten op het strand willen afwisselen. Hou je van een klapstoel of ben je juist op zoek naar een opvouwbare strandstoel? Beide zijn terug te vinden in het ruime assortiment strandstoeltjes. Neem hier een kijkje en scoor een mooie strandstoel.