Mandje

Mijn account

Inloggen
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren
  1. Ligbed - Copa Rio - 4 Standen

    Zo laag als € 129,95
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren

Ligbedden

Op vakantie of in de tuin moet je natuurlijk lekker tot rust kunnen komen en hoe kan dat nou beter dan in een comfortabel ligbed. Een goed boek, een drankje en de geur van vers gemaaid gras is natuurlijk heerlijk maar zonder fijn zonnebed is het toch niet compleet. Bo-Camp heeft een hoop verschillende ligbedden zoals ligbedden met zonnescherm, kruispootbedden, veldbedden en campingbedden.

Compacte zonnebedden

Wil je je ligbed graag meenemen op vakantie dan is het wel van belang dat deze compact op te bergen is. Met de ligbedden van Bo-Camp is dit in ieder geval geen probleem. Alle camping ligbedden zijn opvouwbaar of inklapbaar waardoor ze gemakkelijk meegenomen kunnen worden.

Comfortabele ligbedden ook voor in de tuin

De ligstoelen van Bo-Camp worden vaak tijdens het kamperen gebruikt maar zijn ook uitermate geschikt om heerlijk te gebruiken in de tuin. Tuin ligstoelen zijn ideaal voor de mensen die ervan houden om buiten te zijn en ook comfortabel te kunnen genieten van een lekker boek. Daarnaast kunnen de loungebedden in de tuin ook gebruikt worden om een heerlijk kleurtje te krijgen. De ligbedden van Bo-Camp zijn gemaakt van textileen of polyester waardoor deze waterdoorlatend zijn. Je kunt de ligstoelen dan ook gewoon buiten in de tuin laten staan zonder bang te zijn dat deze nat worden.